Werken bij WATZ

Werken bij WATZ

Verschillende industrieën

We werken bij veel verschillende klanten die in diverse industrieën actief zijn zoals:

  • Grofstoffelijk
  • Voedingsmiddelen
  • Farmaceutisch 
  • Petrochemie
  • Half-geleider
  • Machinebouw

Je werkomgeving kan daarom heel divers zijn. 

Collega's aan het woord

Hoe is het om te werken bij WATZ Technical? Collega's vertellen het graag aan je.

Tom aan het woord

Momenteel ben ik werkzaam bij Vlisco als Mechanical Engineer. Werkzaamheden bestaan uit: plannen, onderzoeken en vervangen of repareren van onderdelen, advies geven en rapporten uitbrengen.

Waarom werk ik bij WATZ?
Als je bij WATZ werkt, ben je het visitekaartje voor de klant. WATZ vindt het daarom erg belangrijk dat het ook persoonlijk goed met je gaat. Er is veel waardering en ze hebben goede arbeidsvoorwaarden. Bij WATZ mag ik iedere dag bezig zijn met mijn passie en ze staan open voor nieuwe ideeën. En door de brede klantenkring van WATZ is er altijd weer een passende opdracht voor mij beschikbaar, mocht een opdracht stoppen.

´'De vrijheid en het gemak waarmee gesproken kan worden is super en dit is zeker niet altijd vanzelfsprekend.´´

Richard aan het woord

Het fijne bij WATZ is dat het hier echt om jou als persoon gaat. Zaken gaan altijd in onderling overleg. Bevalt een opdrachtgever wat minder, dan is dit altijd bespreekbaar. Dit is bij mij gelukkig nog nooit aan de orde geweest. Ik werk inmiddels al een lange periode voor Heesen Yachts, maar het persoonlijke contact met WATZ blijft. Er komt bijvoorbeeld regelmatig iemand langs van WATZ. Voor mij is WATZ het perfecte bedrijf om voor te werken, omdat er oog is voor de persoon en de persoonlijke omstandigheden. 

´´Het vertrouwen wat ik krijg van WATZ, hoop ik ook over te kunnen brengen bij klanten.´´

Stan aan het woord 

Na afloop van mijn MBO Mechatronica stage ben ik projecten bij WATZ blijven uitvoeren. Mijn werkzaamheden waren in eerste instantie het onderhouden en reviseren van verschillende onderdelen van machines. Daarna heb ik de keuze gemaakt om door te studeren en ben daarnaast continue werkzaam gebleven bij WATZ als Technicus en Engineer. Na het behalen van de HBO opleiding 'Mechatronica' bestaan mijn werkzaamheden bij WATZ onder andere uit projectmanagement, Electrical engineering(met E-plan),  mechanical Engineering (met SolidWorks) op diverse projecten.

Waarom werk ik bij WATZ?
Ik vind dat je aan het begin van je carrière veel vlieguren moet maken, daarmee bedoel ik dat hoe meer verschillende technieken je ziet hoe meer je leert. Daarnaast heb je de vrijheid om je eigen ideeën uit te werken. Het leuke aan werken bij WATZ is de variatie van werkomgevingen en projecten. 

FSF_6063